Το μέλλον των τηλεοράσεων παρουσίασε η Samsung (Βίντεο)

Η κορεατική Samsung Electronics παρουσίασε νέες καινοτομίες στον τομέα της αρθρωτής Micro Led τεχνολογίας οθονών, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, παρουσίασε μια νέα οθόνη 75 ιντσών (διαγώνιος 190 εκατοστών) με ανάλυση και τη γιγάντια οθόνη The Wall 219 ιντσών.

Οι νέες οθόνες της Samsung αποτελούνται από μεμονωμένες μονάδες αυτο-εκπεμπόμενων Micro LEDs, που διαθέτουν εκατομμύρια ανόργανα κόκκινα, πράσινα και μπλε μικροσκοπικά τσιπάκια LED chips, τα οποία εκπέμπουν το δικό τους φως για να παράγουν ζωηρά χρώματα στην οθόνη, προσφέροντας ανώτερη ποιότητα εικόνας.

Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό, η Micro LED τεχνολογία προσφέρει ευελιξία στο μέγεθος της οθόνης, επιτρέποντας την τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή χώρο. Προσθέτοντας έξτρα Micro LED μονάδες, οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν την οθόνη στο επιθυμητό μέγεθος. Η αρθρωτή λειτουργικότητα θα επιτρέψει μελλοντικά στους καταναλωτές να δημιουργήσουν μια οθόνη ακόμη και σε απροσδόκητα μεγέθη, όπως 9×3, 1×7 ή 5×1, προκειμένου να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη τους στον χώρο.

Επίσης η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes, καθώς και υποστήριξη για το AirPlay 2 της Αpple στα μοντέλα των «έξυπνων» τηλεοράσεων της το 2019, ξεκινώντας από την προσεχή άνοιξη σε περισσότερες από 100 χώρες. Η υποστήριξη στα μοντέλα smart τηλεοράσεων του 2018 της Samsung θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης του λογισμικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tο πρώτο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο που διπλώνει σαν πορτοφόλι (Βίντεο)

Πτωτική πορεία σημείωσαν, σε παγκόσμια κλίμακα, οι πωλήσεις των tablets

Δεν ξανάγινε: Η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών του κόσμου έμεινε χωρίς ρεύμα! (Εικόνες και βίντεο)