Mε κάθε μέσο καταφθάνει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος για το συλλαλητήριο (Εικόνες)

Διαδηλωτές έχουν φτάσει στο Σύνταγμα από τις 9 το πρωί για να προλάβουν ανοιχτό το σταθμό του Μετρό εκεί που έχει κλείσει.

Με τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή έχει πλημμυρίσει από νωρίς το πρωί η πλατεία Συντάγματος για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Το εμβατήριο αυτό συνόδευσε την προεδρική φρουρά όταν εμφανίσθηκε στη συμβολή της Β. Σοφίας με την Αμαλίας με προπομπό την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικούγια τη μεγάλη αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Η μεγάλη αλλαγή φρουράς

Διαδηλωτές έχουν φτάσει στο Σύνταγμα από τις 9 το πρωί για να προλάβουν ανοιχτό το σταθμό του Μετρό εκεί που έχει κλείσει. Ανάμεσά τους ο ο Γιώργος από την Ελβετία που δήλωσε στο protothema.gr ότι «δεν κάνουμε κάτι σπουδαίο κάνουμε το χρέος μας. Έχουμε πολιτειακή εκτροπή. Πρέπει να σώσουμε τον τόπο με λάβαρο τη Μακεδονία». Παρών και ο 88χρονος πρώην πτέραρχος Γιώργος Τσαλουχίδης ο οποίος έκανε λόγο για «ιερή ημέρα γιατί θα βροντοφωνάξουμε για την Μακεδονία μας».

Έλληνες της Ελβετίας στο Σύνταγμα
Πρώην στρατιωτικός
vouli2
vouli1

Παρόντες και εκατοντάδες νέοι από Χριστιανικά σωματεία Θεσσαλονίκης που άναψαν μπλε φωτοβολίδες για να δηλώσουν την παρουσία τους ενώ με ελληνικές σημαίες στα χέρια έδωσαν το «παρών» νέοι από τις Σέρρες.

Νεολαία Σερρών