My Style Rocks: Δίχως τέλος η κόντρα της Μπάση με τη Σουλτάτη-Τα δάκρυα και οι μπηχτές (Βίντεο)

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks η Εύα Μπάση σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σουλτάτη, η οποία δεν έκρυψε την ενόχληση της. Μάλιστα, μίλησαν έντονα η μια στην άλλη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε να μάθει τι συνέβη. Τότε, η Εύα Μπάση σχολίασε τη συμπεριφορά της συμπαίκτριας της.

«Ο χαρακτήρας αυτός που βγάζει αυτή τη στιγμή εμένα δεν μου αρέσει γιατί την έχω για ένα πάρα πολύ γλυκό και ευγενικό κορίτσι και πραγματικά, πάρα πολλές φορές, εγώ η ίδια την έχω ψηφίσει για να παραμείνει και της βάζω και πολύ καλούς βαθμούς. Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να βλέπω το ίδιο μοτίβο. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη; Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να δικαιολογούμε την Κωνσταντίνα, επειδή έχει χιούμορ ή το ένα ή το άλλο.», ανέφερε η παίκτρια.

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη με τη σειρά της, της απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τον χαρακτήρα μου. Δεν ήρθα εδώ για να κάνω τη γελοία, είναι έτσι ο χαρακτήρας μου. Τώρα αν το θεωρείς εσύ προσόν, τώρα δεν ξέρω…».

Η ένταση μεταξύ τους συνεχίστηκε και σήμερα, όταν η Εύα αποκάλυψε πως η συμπεριφορά της Κωνσταντίνας άλλαξε μετά τα όσα έγιναν χθες. Η συμπαίκτρια της, έσπευσε να της πει: «Τοποθετήθηκες πάρα πολύ άσχημα και με έστησες στον τοίχο. Εσύ θεωρείς ότι δεν έχεις κάνει κανένα look που το βρήκες έτοιμο. Εγώ τι θέλεις να σου κάνω; Δεν είμαι ούτε οπαδός σου, ούτε σε παρακολουθούσα για να θυμάμαι τι έχεις φορέσει. Πίσω από τις κάμερες δεν με έπιασες να το συζητήσουμε, με αγνοούσες».

Η Εύα φανερά ενοχλημένη με την όλη κατάσταση και με δάκρυα, τόνισε: «Είμαστε σε διαφορετικό στυλ. Είναι ένα μικρό κορίτσι κι εγώ είμαι μια γυναίκα. Τι να ανταγωνιστούμε; Είμαστε σε διαφορετικά επίπεδα. Εντάξει, την αλήθεια λέω. Δεν την τρώω, αλλά είμαστε σε διαφορετικά στυλ. Δεν μπορώ, δεν μπορώ να ακούω τώρα αυτά τα πράγματα, μετά από τόσο καιρό εδώ μέσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτες ατάκες στο My Style Rocks: «Με λες ρουφιάνα μωρή;» (Βίντεο)

Έξαλλη η κριτική επιτροπή του My style rocks με παίκτρια: «Δεν θες να μιλάμε; Σ’ ενοχλούμε μήπως;» (Βίντεο)

«Τα είδαμε όλα βρε κοπέλα μου!» – Μοίρασε «εγκεφαλικά» η νέα παίκτρια του My style rocks! (Βίντεο)