Αποκάλυψη: Η μαυροφορεμένη κάτοικος στο Μάτι ήταν η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης

Η μαυροφορεμένη κάτοικος στο Μάτι ήταν η μετέπειτα ομπρελοκρατούσα και τώρα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, όπως αποκάλυψε το STAR.

Ήταν 30 Ιουλίου, 8 και 20 το πρωί όταν ο πρωθυπουργός, συνοδεία 11 αυτοκινήτων, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το κατεστραμμένο Μάτι.

Παντού βρίσκονταν αστυνομικοί της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού. Ανάμεσά τους και μια ξανθιά, μαυροφορεμένη γυναίκα, που εκ πρώτης όψεως, έδινε την εντύπωση ότι σχετίζεται άμεσα με τον τόπο του μαρτυρίου δεκάδων αδικοχαμένων συμπολιτών μας. Βλέπει από μακριά την κάμερα, δείχνει να ενοχλείται κι αμέσως εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα ένας αστυνομικός που απαγορεύει την είσοδο.

Αυτή η ξανθιά μαυροφορεμένη γυναίκα, δεν έχει ωστόσο καμία σχέση με τους κατοίκους στο Μάτι. Ήταν η Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Εκείνο το πρωινό στο καμένο Μάτι, η σημερινή νέα υφυπουργός και τότε υπεύθυνη στο πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου, προσπαθούσε επίμονα να εμποδίσει την κάμερα του STAR, όπως ανέφερε το ίδιο το κανάλι στο ρεπορτάζ του, να καταγράψει την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλούσε με έναν πολίτη της περιοχής, τον Κώστα Κουτρουμπή, διευθυντή του πρώην υπουργού οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου προσπάθησε να μπει μπροστά στην κάμερα του STAR με έναν επίσης μαυροφορεμένο σωματοφύλακα. Τότε ο πρωθυπουργός τους ζήτησε να απομακρυνθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης – Ποιοι έδωσαν θρησκευτικό όρκο