Α.Μ.Ασημακοπούλου: “Τακτικισμούς” του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογικούς λόγους (Βίντεο)

Στην εκπομπή Παρεμβάσεις και καλεσμένη του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Η κ. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση της καταδίκης του πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Νίκου Γεωργιάδη, λέγοντας ότι είναι σεβαστές οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης όπως και το τεκμήριο της αθωότητας όταν υπάρχουν σε εξέλιξη υποθέσεις στην δικαιοσύνη. Τόνισε επίσης ότι το Μαξίμου δεν έχει κανένα λόγο να δίνει στο θέμα πολιτικές διαστάσεις.

Η κ. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε μετά για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές λέγοντας ότι θα πάμε μέχρι εκεί συζητώντας για διάφορα πράγματα εκτός από τα ευρωπαϊκά θέματα. Η εθνικές εκλογές, τόνισε, θα επισκιάσουν εντελώς τις ευρωεκλογές, ακόμα και αν αυτές γίνουν τον Οκτώβριο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για τακτικισμό για εκλογικούς λόγους. Κάποια πράγματα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα τόνισε,τόσο για τις ημερομηνίες, για τις διαδικασίες και όλα αυτά, γιαυτό έχουμε ζητήσει να γίνουν γνωστές οι διαδικασίες για να πάμε στις εκλογές με μια καθαρή, σοβαρή αντιπαράθεση με επιχειρηματολογία. Ξεκαθάρισε από την μεριά της ότι το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι λαϊκισμός από την μια πλευρά από όπου και αν προέρχεται και από την άλλη για μια πρόοδο και αλληλεγγύη στις ευρωπαϊκές αξίες.

Δείτε όλα όσα είπε η κ. Ασημακοπούλου στις Παρεμβάσεις. Η τοποθέτηση της ξεκινάει στο 26:50ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία εθνική γραμμή

«Τον ήπιε τελείως!»: Για ποιον το είπε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (video)

Ά. Μ. Ασημακοπούλου για ΕΡΤ: Το μηνιαίο τέλος που καταβάλουν οι πολίτες θα μειωθεί στο μισό