Μπακασέτας: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το περιμένουμε όλοι»

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο διεθνής χαφ μιλώντας στους Γιώργο Βασιλείου και Ηλία Βλάχο αναφέρθηκε στο διάστημα απουσίας του από τις υποχρεώσεις της «Ένωσης», σχολίασε το 3-5-2 που παίζουν στα τελευταία ματς, μίλησε για τον Κρστιτσιτς, για τον ΠΑΟΚ, για τον Μελισσανίδη, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων στον Κλωναρίδη.

«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος. Το περιμένουμε όλοι. Έχει ιδιαιτερότητες το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε ότι η εικόνα μας στα τελευταία ματς δεν ήταν τυχαία και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να δείξουμε στους εαυτούς μας ότι φέτος τους αδικήσαμε. Μία νίκη θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Μπακασέτας.

Για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ: «Ακόμη δεν έχω πιάσει τα στάνταρ που είχα πριν σταματήσω από την ομάδα. Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Σίγουρα μου λείπει ρυθμός. Με βοήθησε που έκανα προπονήσεις με την ομάδα. Όλα τα παιδιά ήταν φιλικά μαζί. Στο διάστημα που έπρεπε να παίξω σκέφτηκαν ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο ρυθμός. Είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω να είμαι. Αλλά όσο περνούν τα παιχνίδια νιώθω καλύτερα».

Για το 3-5-2 που παίζει τώρα η ΑΕΚ: «Μας ταιριάζει καλύτερα. Και για τα στοιχεία τα δικά μου και για εκείνα του Μάνταλου. Βέβαια υπάρχουν και κάποια στοιχεία που δεν μας ταιριάζουν. Εμείς παίζαμε πιο ελεύθερα. Τα δείγματα όμως είναι πολύ θετικά. Μπορεί να ήταν εύκολες νίκες, αλλά παίξαμε απέναντι σε δύσκολες ομάδες».

Για τον Κρστιτσιτς: «Είναι πολύ καλός παίκτης με πολλή ποιότητα. Θα μας βοηθήσει πολύ. Νιώθω πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Είναι παίκτης που χρειάζεται η ομάδα. Από τα πρώτα δείγματα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Θέλει κι αυτός όμως χρόνο για να δείξει κι άλλα στοιχεία».

Για τη βαθμολογική διαφορά και αν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας: «Σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύω. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός».

Για το αν είναι το γόητρο πάνω από τους βαθμούς: «Είναι πολύ σημαντικό. Μας έχει πειράξει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε κερδίσει ένα ντέρμπι. Έχουμε τους παίκτες να βγουν μπροστά. Το θέλουμε πάρα πολύ. Αν κερδίσεις ένα ντέρμπι αλλάζει όλη η ψυχολογία της ομάδας».

Για τον Μελισσανίδη: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό που είναι κοντά στην ομάδα. Μερικές φορές μου έχει μιλήσει με σκληρή γλώσσα, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».

Για την ΑΕΚ που έχει να δεχτεί γκολ 669 λεπτά και τον ΠΑΟΚ που δεν έχει χάσει φέτος: «Θα υπερισχύσει η ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ».

Για τον Κλωναρίδη και τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε: «Και πέρυσι που είχε γίνει με είχε βρει αντίθετο. Ναι, δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά όταν ο αντίπαλος κλείνεται πίσω δεν είναι εύκολο. Οι αποδοκιμασίες μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση. Ο Κλωναρίδης ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά και όποτε μπαίνει μέσα βοηθάει πολύ την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Επίσης είναι ένα παιδί που ποτέ δεν έχει κακή συμπεριφορά. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στον παίκτη που φορά τη φανέλα της ομάδας του. Το δύσκολο είναι η στήριξη όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει καλά. Όλοι έχουν κακές μέρες στη δουλειά τους. Ο Κλωναρίδης έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Ελπίζω ότι από το ματς της Κυριακής αυτό θα αλλάξει».

Πηγή: novasports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ασταμάτητη η ΑΕΚ: Νίκησε τον Λεβαδειακό και περιμένει τον ΠΑΟΚ