“Μυστική” επίσκεψη του Μέριλιν Μάνσον στην Αθήνα (Εικόνες)

Ο αιρετικός ροκάς πόζαρε στην Ακρόπολη και ενθουσίασε τους Έλληνες θαυμαστές του.

Όταν δεν «τα σπάει» πάνω στη σκηνή, προκαλώντας ντελίριο στους χιλιάδες θαυμαστές του με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, ταξιδεύει ανά τον κόσμο, όπως μεταδίδει η espressonews.gr.

Ένα τέτοιο ταξίδι έκανε προ ημερών ο Μέριλιν Μάνσον, o διάσημος Αμερικανός ρόκερ με την αντισυμβατική εμφάνιση και την αιρετική διάθεση, ο οποίος επισκέφτηκε την Αθήνα κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού η είδηση ότι βρίσκεται στην πόλη έγινε γνωστή από τον ίδιο έπειτα από σχετική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram.


Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός μουσικός πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει μια ανάρτηση, πιθανότατα μέσα από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», αναφέροντας στη λεζάντα «Dr. Zeus. When in Greece, you better watch yourself», παραφράζοντας έναν στίχο του κομματιού του «Deep Six».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Dr. Zeus. When in Greece, you better watch yourself.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson) στις

Και μπορεί έως εκείνη τη στιγμή να μην ήταν ξεκάθαρο ότι βρισκόταν στην Αθήνα, ωστόσο μια επόμενη ανάρτησή του, η οποία τον έδειχνε να βρίσκεται στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, δεν άφηνε κανένα περιθώριο για αμφιβολία.

Ο διεθνούς φήμης ρόκερ ανέβασε ένα story στο Instagram του, που τον δείχνει να ποζάρει στο σύμβολο του παγκόσμιου πολιτισμού, προκαλώντας ενθουσιασμό και στους Ελληνες fans του.

Ο Μάνσον την περίοδο αυτή ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες του, αφού το καλοκαίρι θα συμπράξει με τον σκηνοθέτη ταινιών τρόμου και μουσικό Rob Zombie για μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί φανερώνει ότι κάτι δεν πάει καλά

Το πήρε το κορίτσι: Ορλάντο Μπλούμ και Κάτι Πέρι αρραβωνιάστηκαν

Δεν φαντάζεστε ποιοι κληρονομούν τα 200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ