Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε θέατρο! Ποια παράσταση επέλεξε να παρακολουθήσει

Συνεπής με social media, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τους followers του για την παράσταση που παρακολούθησε αλλά και για το δυνατό μήνυμά της

O Πρωθυπουργός αγαπάει το θέατρο και είναι αρκετές οι φορές που το Σάββατο επιλέγει να περάσει το βράδυ του μαζί με την σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα παρακολουθώντας κάποια θεατρική παράσταση. Συνεπής με social media, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τους followers του για την παράσταση που παρακολούθησε αλλά και για το δυνατό μήνυμά της.

Ο Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε χθες στο κατάμεστο θέατρο Τζένη Καρέζη και παρακολούθησε την παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» και ενθουσιασμένος έγραψε κάτω από την φωτογραφία του μαζί με τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο αλλά και τον νεαρό πρωταγωνιστή Γιάννη Νιάρρο: «Στην παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα», μια θαυμάσια θεατρική δουλειά του Β. Θεοδωρόπουλου για το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ο Γιάννης Νιάρρος στο ρόλο ενός έφηβου με αυτισμό δίνει ένα ισχυρό παράδειγμα για τη δύναμη της θέλησης».

Διαβάστε, επίσης:

Ο Α. Γκλέτσος αποκαλύπτει τον λόγο που δήλωσε πως έχει πάει με άνδρα