Στην αντεπίθεση ο Αμυράς: Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης

Σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Αμυράς κάνοντας παράλληλα πολλές αποκαλύψεις για το πως κινήθηκε το Ποτάμι όταν ακόμη ήταν Κοινοβουλευτική Ομάδα

Σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Αμυράς κάνοντας παράλληλα πολλές αποκαλύψεις για το πως κινήθηκε το Ποτάμι όταν ακόμη ήταν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», είπε ο κ.Αμυράς μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην συνέχεια του ζήτησε να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις και να βγει να πει για ποιο λόγο ψήφισε τις Πρέσπες:

«Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης και να πει τι απάντησε. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό.  Θα πρέπει να απαντήσει για ποιο λόγο ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών και εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποίων».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του», τόνισε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας «ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9 και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός Όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση, το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε την ψηφίζουμε είναι καλή, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Έβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα».

Διαβάστε, επίσης:«Βόμβες» Μεγαλοοικονόμου: Έτοιμη να παραδώσει την έδρα και να κάνει δικό της κόμμα!