«Τον Κοτζιά, θα ‘’τον πάω’’ σαν τον… Αλ Καπόνε», λέει ο Καμμένος, ρίχνοντας παράλληλα πυρά και προς το Μαξίμου

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε εξαιρετικά επιθετικός εναντίον του πρώην υπουργού των Εξωτερικών, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του για θέματα ηθικής τάξης, αλλά και παραβίασης νόμων, που σχετίζονται – εμμέσως ή αμέσως – με τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Τον Κοτζιά, θα τον πάω σαν τον Αλ Καπόνε, αν δεν προχωρήσουν τα θέματα της ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών στη Βουλή», είπε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε εξαιρετικά επιθετικός εναντίον του πρώην υπουργού των Εξωτερικών, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του για θέματα ηθικής τάξης, αλλά και παραβίασης νόμων, που σχετίζονται – εμμέσως ή αμέσως – με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυκνά πυρά εναντίον του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Θανάση Καρτερού, στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τους ότι έχουν στοχοποιήσει τώρα τον Παύλο Πολάκη, προς τον οποίο – ο Πάνος Καμμένος – εξέφρασε τη συμπάθειά του, γιατί «είναι αυθεντικός!».

Μάλιστα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ διατύπωσε και μία άμεση απειλή εναντίον στελέχους του Μαξίμου, συνδέοντας το όνομά του με στοιχεία που είχε δώσει ο Αλέκος Παναγούλης για συνεργασία με το καθεστώς της χούντας! Χωρίς, όμως, να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε, επίσης:

Πρ. Παυλόπουλος: Χρέος μας να υπερασπιζόμαστε τα Εθνικά μας Θέματα δίχως καμία έκπτωση