Έγκλημα Χαλάνδρι: Σοκάρει η ομολογία της Γερμανίδας

Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε η 56χρονη Γερμανίδα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου τον Δεκέμβριο στο Χαλάνδρι.

Η 56χρονη, η οποία συζούσε με τον 64χρονο στο διαμέρισμα, από την αρχή ήταν βασική ύποπτος της ανθρωποκτονίας. Μετά τον εντοπισμό της σορού, η αλλοδαπή αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε την Παρασκευή 8/3 το μεσημέρι στο Παγκράτι και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, ομολόγησε και συνελήφθη.

Η γυναίκα, η οποία έμεινε δίπλα στο πτώμα του συντρόφου της για 15 μέρες, είχε κάνει δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Facebook, λίγες μόνο ώρες πριν συλληφθεί κι ενώ οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή της.

Είναι φωτογραφίες, που απεικονίζουν κορνίζες, μέσα στις οποίες υπάρχουν εικόνες του άτυχου 64χρονου και της γερμανίδας, σε χαρούμενες στιγμές τους.

Η Γερμανίδα σύντροφός του 64χρονου ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν επιθετικός, το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και τότε εκείνη του έριξε τουλάχιστον πέντε ηρεμιστικά χάπια στο αναψυκτικό του, για να τον καλμάρει. Το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου, όμως, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε η ίδια στους αστυνομικούς τον βρήκε νεκρό και τότε τύλιξε τη σορό με σεντόνια, έβαλε στο κεφάλι του θύματος σακούλα και έδεσε τη σορό με ιμάντες και κολλητική ταινία.

Δεν κατάφερε να εξαφανίσει το πτώμα και αφού έμεινε 15 ολόκληρες μέρες στο σπίτι, πλήρωσε το ενοίκιο του Ιανουαρίου και έφυγε για τη Γερμανία. Παραμένει άγνωστο το πότε επέστρεψε στη χώρα μας, ενώ ο δικηγόρος της δεν αποκλείεται να ζητήσει την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

«Το πτώμα του 64χρονου εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα, γιατί η δράστης δεν μπορούσε μόνη της να το μεταφέρει σε άλλο σημείο», όπως τονίζουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. «Πρόκειται για ένα κλασικό έγκλημα, όταν σε ένα σπίτι που συζούν δύο άνθρωποι και έχουν πολύ στενή σχέση, σε κάποια στιγμή ενός έντονου καυγά ο ένας μπορεί να σκοτώσει τον άλλο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, Παράλληλα, η αστυνομική εκτίμηση, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, είναι ότι η δράστης σε κάποια στιγμή έκλεισε το στόμα και τη μύτη του θύματος με τα χέρια της. Επίσης, σημειώνεται, ότι η γυναίκα όταν μιλούσε στους αστυνομικούς έδειχνε ψύχραιμη και έδινε την εντύπωση ψυχικά υγιούς ατόμου.

Για δεκαπέντε ημέρες μετά το έγκλημα η Γερμανίδα καθόταν στο διαμέρισμα, δίπλα στη σορό του 64χρονου, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Γερμανία. Για άγνωστο, όμως, λόγο, ξαναγύρισε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια διέμενε σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί. Αρχικά, προσήχθη, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ποινικής δικογραφίας, εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και έτσι συνελήφθη.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ με πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε ισόγειο στο Χαλάνδρι – Όλα δείχνουν άγριο έγκλημα

Το σκοτεινό παρελθόν πίσω από τη δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι – Τα απίστευτα ευρήματα των αστυνομικών