Εκείνη “έπαιζε” με τον Αλβανό εραστή στο αυτοκίνητο και το μωρό της καιγόταν

Μοιραίο απέβη το μεταμεσονύχτιο ραντεβού μιας 30χρονης μητέρας με τον Αλβανό εραστή της κοντά στην πολυκατοικία όπου κατοικούσε στη Βάρκιζα.

Όσο εκείνη βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τον αλλοδαπό μέσα στο αυτοκίνητό του, στην γκαρσονιέρα τρίτου ορόφου στην οδό Εριδος το μόλις ενάμισι έτους κοριτσάκι της έβρισκε φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες που τύλιξαν το κρεβατάκι του, όταν ξέσπασε πυρκαγιά, πιθανότατα από το θερμαντικό σώμα που είχε αφήσει να λειτουργεί για να είναι ζεστό το δωμάτιο!

Η μητέρα του παιδιού δεν αντιλήφθηκε καν ότι το παιδί της καίγεται ζωντανό! Ενώ τα πρώτα οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν στη 1.21 τα ξημερώματα της Πέμπτης και οι πυροσβέστες πάθαιναν σοκ αντικρίζοντας το τραγικό θέαμα με το απανθρακωμένο κορμάκι του κοριτσιού στο κρεβατάκι του, η 30χρονη εμφανίζεται στην είσοδο της πολυκατοικίας στη 1.35 και έντρομη διαπιστώνει πως το διαμέρισμα που φλέγεται είναι το δικό της! Αλλόφρων, άρχισε να εκλιπαρεί τους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της! Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά…

Οι συγκλονισμένοι πυροσβέστες κάλεσαν το Ανακριτικό Τμήμα του σώματος, οι άνδρες του οποίου προσήγαγαν την 30χρονη μαζί με τον πρώην σύντροφό της, έναν οδηγό ταξί, ο οποίος φέρεται ότι είναι πατέρας του δεύτερου παιδιού της. Όπως είπε, άκουσε από τις ειδήσεις για την τραγωδία, κατάλαβε ότι καιγόταν το σπίτι της 30χρονης και έσπευσε στο σημείο, όπου βρέθηκε μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία.

Βασανισμένη

Στις καταθέσεις που έδωσαν οι γείτονες αλλά και μια στενή φίλη της 30χρονης κάνουν λόγο για μια βασανισμένη γυναίκα, η οποία είχε εγκαταλειφθεί από τους φυσικούς γονείς της και είχε υιοθετηθεί από άλλη οικογένεια. Όμως, όταν έχασε τη θετή μητέρα της και τη γιαγιά της και έμεινε ολομόναχη στον κόσμο, άρχισε να αναπτύσσει ψυχολογικά προβλήματα. Το αδικοχαμένο αγγελούδι ήταν το τρίτο της παιδί. Το πρώτο πέθανε λίγους μήνες μετά τη γέννησή του, ίσως από ανίατη ασθένεια ή από ασιτία (!), ενώ το δεύτερο το ανέλαβε η Πρόνοια και φιλοξενείται σε ορφανοτροφείο. Το ενάμισι έτους κοριτσάκι είναι αγνώστου πατρός και λέγεται πως ο ταξιτζής πρώην σύντροφος της γυναίκας ήταν έτοιμος να το υιοθετήσει, παρότι είχαν χωρίσει.

Όμως μαρτυρίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες η 30χρονη άφηνε καθημερινά μόνο του το κοριτσάκι για να συναντηθεί με τον Αλβανό εραστή της.

Χθες ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της μάνας ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία με βρέφος σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα

Σκληρός αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που εξερράγη (Εικόνες)

Θλίψη: Ο πρόεδρος των πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας που «έπεσε» στο καθήκον