Επίθεση με μαχαίρια και ρόπαλα σε αγώνα πόλο γυναικών – Πολλοί τραυματίες (Εικόνες)

«Ντου» στο Παπαστράτειο με μαχαίρι και ρόπαλα έκαναν περίπου 30 κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο μεταξύ Ολυμπιακού και Γλυφάδας, ο οποίος διεκόπη! Για τραυματίες οπαδούς του Ολυμπιακού κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Περίπου τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου του αγώνα Ολυμπιακός – Γλυφάδα για το πρωτάθλημα πόλο γυναικών, ομάδα αγνώστων με κουκούλες και κράνη εισέβαλε στο Παπαστράτειο και σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκαν με μαχαίρι και ρόπαλα στην εξέδρα των «ερυθρόλευκων» οπαδών, όπως μεταδίδει το sdna.gr.

Το γεγονός μάλιστα ότι στο κολυμβητήριο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις, έδωσε στους «εισβολείς» την ευκαιρία να κάνουν ζημιές στον χώρο, σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά το παιχνίδι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες οπαδοί, ενώ χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο πρώην τερματοφύλακας και νυν βοηθός προπονητή του Χάρη Παυλίδη στον Ολυμπιακό, Νίκος Δεληγιάννης.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, oι χούλιγκανς πήραν τη φωτογραφική μηχανή φωτορεπόρτερ που βρισκόταν εκεί και του πέταξαν το λάπτοπ στην πισίνα, προκειμένου να μην στείλει φωτογραφίες από τα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Νίκαια