Η απάντηση του Νότη στην αποχώρηση της Πάολα: «Καλύτερα, γιατί έβαζε δυνατά τη μουσική στο καμαρίνι της…»

Δύο μόλις εβδομάδες πριν το τέλος των επιτυχημένων τους εμφανίσεων η Πάολα αποχώρησε, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του Σφακιανάκη

Τη δική της εκδοχή έδωσε η πλευρά του Νότη Σφακιανάκη για την ξαφνική αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα του βραδινού μαγαζιού, όπου μέχρι πρότινος εμφανίζονταν μαζί. Δύο μόλις εβδομάδες πριν το τέλος των επιτυχημένων τους εμφανίσεων η Πάολα αποχώρησε, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του Σφακιανάκη και γράφοντας στα social media:

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη.

Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω τη σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του», αναφέρει η κορυφαία λαϊκή καλλιτέχνιδα της γενιάς της και καταλήγει: «ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι οι 120 νέοι φίλοι μου!».

Το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη – όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» – ισχυρίστηκε ότι ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε θέματα γιατί η Πάολα ήταν πολύ … θορυβώδης:

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και η μουσική και τα τραγούδια ήταν στη διαπασών. Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στις 6 το πρωί και έμενε για 2-3 ώρες, ώστε να δει τον κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει ούτε καν συνομιλία.

Ζήτησε από την Πάολα 2 φορές, πολύ ευγενικά, να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή το βράδυ αντί να τελειώσει το πρόγραμμά της στις 4 το πρωί, όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3. Μια ώρα νωρίτερα».

Διαβάστε, επίσης:

Τι λέει η Φαίη Σκορδά για το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα (Βίντεο)