Θρήνος στον αθλητισμό: Αυτοκτόνησε η 23χρονη Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Κέλι Κάτλιν

Η Κάτλιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για να πάρει δίπλωμα στους υπολογιστές και τη μαθηματική μηχανική στο Stanford, μετά την απόκτηση προπτυχιακού διπλώματος τόσο στα μαθηματικά όσο και στα κινέζικα

Θρήνος στην παγκόσμια ποδηλασία από την γνωστοποίηση της είδησης ότι μόλις στα 23 της χρόνια η Αμερικανίδα ασημένια Ολυμπιονίκης του Ρίο στο ομαδικό πουρσουίτ, Κέλι Κάτλιν, έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα, ο πατέρας της αποκάλυψε πως η ίδια Κάτλιν αφαίρεσε τη ζωή της, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα αίτια της τραγωδίας.

“Δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό που να περνάει και να μη σκεφτόμαστε την θαυμάσια ζωή που θα μπορούσε να ζήσει”, ανέφερε ο συντετριμμένος πατέρας της.

Τον θάνατο της 23χρονης επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον πρόεδρό της, Ρομπ ΝτεΜαρτίνι, να αναφέρει πως “είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο της Κέλι. Θα μας λείψει πολύ. Η Κέλι ήταν κάτι παραπάνω από μια αθλήτρια ήταν και θα μείνει για πάντα μέλος της αμερικανικής οικογένειας της ποδηλασίας”

Η Κάτλιν, πέρα από το ασημένιο στο Ρίο είχε κερδίσει τρεις παγκόσμιους τίτλους στην ποδηλασία και ήταν από τις χρυσές ελπίδες της χώρας της για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Πέρα από σπουδαία αθλήτρια της ποδηλασίας, η Κάτλιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για να πάρει δίπλωμα στους υπολογιστές και τη μαθηματική μηχανική στο Stanford, μετά την απόκτηση προπτυχιακού διπλώματος τόσο στα μαθηματικά όσο και στα κινέζικα.

Διαβάστε, επίσης:

10 Μαρτίου 1925: 94 χρόνια πριν, γεννιέται ο Θρύλος!