Στα νοσοκομεία ή στις γειτονιές η ελεγχόμενη χορήγηση των ναρκωτικών;

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Καμίνης, ένας απ’ τους χειρότερους δημάρχους που γνώρισε η Αθήνα, βγήκε με πομπώδες ύφος και ανακοίνωσε ότι «καθάρισε» το Πεδίον του Άρεως από τους ναρκομανείς και όλα τα παρακολουθούντα κακοποιά στοιχεία. Ουδείς, όμως, ενδιαφέρθηκε από εκεί και πέρα, για το που θα πάνε και τι θα γίνουν οι άνθρωποι αυτοί

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που κατοικούν ή μετακινούνται στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας βλέπουν, εδώ και πολύ καιρό τουλάχιστον χίλιους ναρκο-εξαρτημένους ανθρώπους, κυριολεκτικά διαλυμένους από την εξάρτηση αλλά και από προβλήματα υγείας, να περιφέρονται ημιθανείς στην καρδιά της πρωτεύουσας! Χωρίς βοήθεια από πουθενά!

Εγκαταλειμμένου στο έλεος του Θεού! Ταλαιπωρημένοι από βαριά προβλήματα υγείας, με το ανοσοποιητικά σμπαραλιασμένο από τα ναρκωτικά και την προσωπικότητά τους διαλυμένη από τις τοξικές ουσίες που βάζουν καθημερινά στον οργανισμό τους.

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Καμίνης, ένας απ’ τους χειρότερους δημάρχους που γνώρισε η Αθήνα, βγήκε με πομπώδες ύφος και ανακοίνωσε ότι «καθάρισε» το Πεδίον του Άρεως από τους ναρκομανείς και όλα τα παρακολουθούντα κακοποιά στοιχεία. Ουδείς, όμως, ενδιαφέρθηκε από εκεί και πέρα, για το που θα πάνε και τι θα γίνουν οι άνθρωποι αυτοί.

Το αποτέλεσμα αυτού του απίστευτου μπάχαλου μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης, Περιφέρειας και κυβέρνησης το βλέπετε καθημερινά στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας! Σε καμία άλλη πρωτεύουσα της Ευρώπης δεν παρατηρείτε αυτό το χάλι!
Οι εικόνες, που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες, που έδωσαν στη δημοσιότητα Κινήσεις Πολιτών από τον ιστό του κέντρου της Αθήνας, περιγράφουν ανάγλυφα το καθημερινό σκηνικό της φρίκης!

Διαβάστε, επίσης:

Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί