Στις κρυφές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει δεύτερος και με διαφορά

Τα φώτα συγκεντρώνουν οι δυο μεγάλοι Δήμοι της χώρας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν πιστέψει κανείς τα όσα αποτυπώνονται στα γκάλοπ οι εκπλήξεις και οι ανατροπές είναι πολλές

Η δημοσκόπηση αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες πλησιάζουν. Βέβαια, δεν γίνεται γνωστό ποια εταιρεία ανέλαβε και έκανε τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, καθώς χαρακτηρίζεται ως κρυφή.

Τα φώτα συγκεντρώνουν οι δυο μεγάλοι Δήμοι της χώρας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν πιστέψει κανείς τα όσα αποτυπώνονται στα γκάλοπ οι εκπλήξεις και οι ανατροπές είναι πολλές.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο Κώστας Μπακογιάννης στην Αθήνα είναι πρώτος με ποσοστό 30,1%. Στην δεύτερη θέση ο Νάσος Ηλιόπουλος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 20,8%. Αυτό σημαίνει ότι οι δυο αυτοί υποψήφιοι θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο.

Τρίτος, ο Παύλος Γερουλάνος µε ποσοστό 9,6%. Οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν υψηλό ποσοστό 13,2%.

Τι γίνεται όμως στις πιο κάτω θέσεις; Υπάρχει, σύμφωνα με την εφημερίδα μια «βουβή» άνοδος του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος φαίνεται πως συγκεντρώνει ποσοστό 10,9%. Και αυτό τον βάζει σε θέση ρυθμιστή αν είναι έτσι όπως καταγράφεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις.

Άνοδο στα ποσοστά του σημειώνει και ο Νίκος Σοφιανός, που υποστηρίζει το ΚΚΕ, συγκεντρώνοντας 5,1%.

Στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις «µετρήσεις» του Μαξίµου, ο υποψήφιος της Νέας ∆ηµοκρατίας Νίκος Ταχιάος, είναι πρώτος με ποσοστό 19,17% αλλά σε απόσταση αναπνοής η εκλεκτή του Μαξίμου, Κατερίνα Νοτοπούλου, µε 17,79%.

Διαβάστε, επίσης:

Μητσοτάκης στο CNN: Επενδυτική έκπληξη τα επόμενα τρία χρόνια η Eλλάδα