Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας για την απελευθέρωση του 35χρονου στην Κόρινθο (Ηχητικό)

«Η δικαιοσύνη, η κυρία ανακριτής και η κυρία εισαγγελέας συμφώνησαν, ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου και οι συνθήκες του εγκλήματος δεν επέτρεπαν την προσωρινή κράτησή του… Είναι μια δύσκολη απόφαση

Αυτό τόνισε αρχικά ο δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 52χρονο τσιγγάνο επειδή εισέβαλε στον αύλιο χώρο της οικίας του για να του κλέψει τις κότες.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στο newsIt, είπε επίσης: «Οι δύο ταγοί της δικαιοσύνης μετά από τρεισήμισι ώρες σύσκεψη, εξέδωσαν αυτή την απόφαση δίνοντας ένα μήνυμα, ότι η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να είναι η άμεση προτεραιότητα των πολιτικών. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες στην Ελλάδα. Στην Κορινθία έχει αποδυναμωθεί εντελώς η αστυνομική δύναμη, τρία περιπολικά αστυνομεύουν μια τεράστια περιοχή. Θα πρέπει αυτό το δράμα, που χάθηκε η ζωή ενός ανθρώπου, όποιος κι αν ήταν αυτός, ό,τι και αν επρόκειτο να διαπράξει και συγχρόνως που καταστράφηκε μια οικογένεια και αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί, να φύγει από τη δουλειά του και να αλλάξει εντελώς κοινωνικό του περιβάλλον. Να μην περάσει απαρατήρητο».

Ακούστε όλα όσα είπε για την εξέλιξη της υπόθεσης, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόρινθος: Ελεύθερος ο 35χρονος που σκότωσε τον αθίγγανο κλέφτη