Όλα έτοιμα στο Ρέθυμνο για το τριήμερο του Καρναβαλιού

Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει δεκάδες χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Κρήτης, της Ελλάδας, ακόμα και από χώρες του εξωτερικού!

Οι 38 Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές στα 29 τους άρματα, οι εγγραφές των Καρναβαλιστών αναμένεται να φτάσουν τις 15.000 και όλοι και όλα είναι πανέτοιμα για την Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου!

Εξάλλου, ο καιρός είναι πια ανοιξιάτικος, έτσι και πλήθος κόσμου έζησε ρομαντικές στιγμές στις παλιές ελληνικές καντάδες και το θεατρικό δρώμενο των «Εμείς και Εμείς» που κατέπληξε το κοινό, όπως και η καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, μεταμφιεσμένων και μη, που περιδιάβηκαν την παλιά και τη νέα πόλη του Ρεθύμνου με αίθριο καιρό και το θερμόμετρο να είναι έτοιμο να ξεπεράσει ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες μέρες!

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στην παιδική παρέλαση, στις 16.30 θα συγκεντρωθούν τα παιδιά με τους συνοδούς τους στον Κόμβο Θεοτοκοπούλου στην Καλλιθέα Ρεθύμνου. Στις 17.00 θα ξεκινήσει η παιδική παρέλαση με την εποπτεία ενηλίκων από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και με μουσική από την DJ Ηρώ Φρυγανάκη. Ο τερματισμός στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου. Στις 18.00 επιτόπου θα έχουμε μια κεφάτη Live συναυλία με τον Bo και στις 19.00 παιδικό πάρτι με την Ρωρώ και το Αερόστατο, Sbandieratori di Gubbio, Kids Carnival Dance, Magic Show με τον Μάγο ΤεΤέλο, Bubbles Show, τις αγαπημένες μας μασκότ, ξυλοπόδαρους Omma Studio, Face Painting, Μουσική από τον DJ Νίκο Γωνιώτη.

Πηγή: rethemnosnews.gr