Γεωργιάδης για Novartis: Δικαιωνόμαστε, θα καταθέσω νέες αγωγές

«Αν είχαν βρει κάτι σοβαρό οι 5 δεν θα ήμασταν υπό έρευνα αλλά υπό δίωξη» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Σήμερα, όλοι εμείς που σπιλωθήκαμε με επαίσχυντο τρόπο, συμπεριλαμβανομένου και του Ανδρέα Λοβέρδου, δικαιωνόμαστε τόνισε στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στο πόρισμα που παρέδωσε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στον Αρειο Πάγο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι μετά από δύο χρόνια οι δικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση είναι έκθετοι γιατί όφειλαν να πουν συγκεκριμένα τι βρήκαν.

«Αν είχαν βρει κάτι σοβαρό οι 5 δεν θα ήμασταν υπό έρευνα αλλά υπό δίωξη» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «οι μάρτυρες που έχουν πει ψέματα για τους 4 δεν μπορεί να λένε αλήθεια για τους υπόλοιπους… Δεν μπορεί ένας μάρτυρας να είναι ψεύτης για Πικραμένο και αληθινός για τον Γεωργιάδη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε απόλυτα βέβαιος για την αθωότητα του Ανδρέα Λοβέρδου λέγοντας μάλιστα ότι μόνο επί υπουργίας Ξανθού και Πολάκη αυξάνονται τα κέρδη της Novartis.

O Αδωνις Γεωργιάδης είπε ακόμα ότι θα γίνει έρευνα για την σκευωρία Novartis. Ζήτησε επίσης να αρθεί η προστασία των μαρτύρων και τόνισε ότι θα καταθέσει αγωγές σε βάρος των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης που ανέφεραν ότι βρέθηκαν μίζες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Βουλή η δικογραφία για άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis

ΝΔ για Novartis: Η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση

Οργή Λοβέρδου για άρση ασυλίας: Πολιτική αλητεία μιας συμμορίας κακοποιών