Λαχτάρισε η Ζαλγκίρις: Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα

Με καθυστέρηση μίας ημέρας είναι πιθανό να επιστρέψει η αποστολή της Ζαλγκίρις στο Κάουνας λόγω προβλήματος που παρουσίασε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της. Η ατάκα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την αναγκαστική προσγείωση.

Λαχτάρησε η αποστολή της Ζαλγκίρις, καθώς το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της από τη Μαδρίτη στο Κάουνας έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Χετάφε.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague επικράτησε (93-86) εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης, προκρίθηκε στα playoffs και την Παρασκευή (5/4) πήρε τον… δρόμο της επιστροφής για το Κάουνας. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν, όπως τα είχε η σχεδιάσει η πρωταθλήτρια Λιθουανίας, καθώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της από τη Μαδρίτη στο Κάουνας προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Χετάφε.

Η αεροπορική εταιρεία προσπαθεί να βρει άλλη πτήση για τους επιβάτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά είναι πιθανό να φτάσουν στον προορισμό τους το Σάββατο (6/4).

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάντως φαίνεται πως παραμένει ευδιάθετος, καθώς όπως μετέφερε ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, φέρεται πως είπε αστειευόμενος πως “ήταν πιο εύκολο να νικήσουμε στη Μαδρίτη παρά να προσγειωθούμε στη Χετάφε”.

Πηγή: sport24.gr