Νέες απίστευτες καταγγελίες Καμμένου κατά Κοτζιά στην Βουλή (Βίντεο)

Σε νέες καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αναφέρθηκε σε έγγραφα που καταστράφηκαν «με εντολή Κοτζιά» και κατήγγειλε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανάληψη έργου.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε λόγο για «υπάλληλους του ΥΠΕΞ που δεν ενήργησαν ως Έλληνες διπλωμάτες».

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι «με εντολή Κοτζιά καταστράφηκαν έγγραφα και εξαφανίστηκαν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές» στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Καμμένος, τα αρχεία «ανακτήθηκαν και θα κατατεθούν στη Βουλή».

Ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών για την ανάληψη έργου ταξιδιωτικών θεωρήσεων (βίζα) από συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο κ. Καμμένος κατέθεσε και διάβασε e-mail στη Βουλή που, όπως είπε, ανταλλάχθηκαν μεταξύ του προέδρου επιτροπής που θα αποφάσιζε για την ανάληψη του έργου και του προέδρου της εταιρείας που θα συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Διαβάζοντας αναλυτικά τα επίμαχα e-mail, ο Καμμένος κατήγγειλε ότι «ο υποψήφιος για τον διαγωνισμό υποδεικνύει στον πρόεδρο της επιτροπής τι θα κάνει». Επικαλούμενος, μάλιστα, συγκεκριμένα αποσπάσματα, κατήγγειλε ότι όλα γίνονταν «εν γνώση του υπουργού» κ. Κοτζιά.

Όπως δήλωσε, η αλληλογραφία αποδεικνύει ότι «ο κ. Κοτζιάς συντονίζει το σύνολο των ενεργειών μεταξύ του προέδρου της επιτροπής και του υποψήφιου πελάτη της εταιρείας».

Όταν ο προεδρεύων. Γιώργος Βαρεμένος ζήτησε από τον κ. Καμμένο να ολοκληρώσει την ομιλία του γιατί είχε ξεπεράσει τον χρόνο, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αντέδρασε έντονα, λέγοντας: «Σήμερα αν στηρίξετε τον Κοτζιά, θα πέσει η κυβέρνηση».

Δείτε τι είπε:

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τον Κοτζιά, θα ‘’τον πάω’’ σαν τον… Αλ Καπόνε», λέει ο Καμμένος, ρίχνοντας παράλληλα πυρά και προς το Μαξίμου

Μηνύματα «φωτιά» Καμμένου σε Κοτζιά: «Αλήτη… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω»