Πατούλης: Το δικαίωμα στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο

«Προτεραιότητά μας η διασφάλιση πόρων, προκειμένου όλοι οι πολίτες της Αττικής να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε δομές πρόληψης υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», Πολυτίμη Λεονάρδου.

Ο Γ. Πατούλης, αφού ανέπτυξε το στρατηγικό σχεδιασμό του για θέματα αναφορικά με την πρόληψη υγείας, διαβεβαίωσε ότι προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση πόρων, μέσω και επιχορηγήσεων, προκειμένου όλοι οι πολίτες της Αττικής να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε δομές πρόληψης υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου.

«Σε συνεργασία με τους ιατρικούς και επιστημονικούς φορείς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφενός για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές και αφετέρου για να δημιουργηθούν νέες σύγχρονες δομές, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να μπορέσουν να αναδείξουν τη δυναμική τους σε αυτόν τον τομέα. Η Αττική που συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας, πρέπει και έχει όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει στους τομείς της υγείας και της ευεξίας και οι πολίτες της αξίζουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας, σε δομές σύγχρονων προδιαγραφών. Το δικαίωμα στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πατούλης: Η κυβέρνηση δεν αγαπά την Αυτοδιοίκηση

Ο Γιώργος Πατούλης υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής

Έτοιμα τα γραφεία του «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» – Πατούλης: «Ξεκινάμε…»