Σοκ στο Χαλάνδρι: Λύγισαν και οι αστυνομικοί μπροστά στο νεκρό παιδί

Οι εμμονές για απιστία που είχαν κυριεύσει το μυαλό του, όπλισαν το χέρι του 27χρονου, ο οποίος το πρωί της Κυριακής πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον τετράχρονο γιο του και μετά αυτοκτόνησε.

Ο νεαρός παιδοκτόνος και αυτόχειρας, όπως έγινε γνωστό, αντιμετώπιζε από μικρός σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει νωρίς τον πατέρα του από καρκίνο. Από τον θάνατό του και μετά άρχισε να εμφανίζει βίαιη συμπεριφορά και πολλές φορές ξεσπούσε με ξύλο εναντίον της ίδιας της μητέρας του και της αδελφής του.

Οι συγγενείς του, μάλιστα, είχαν κινήσει όλες τις διαδικασίες για να μπει με εισαγγελική παραγγελία σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα, ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία, όμως δεν πρόλαβαν το κακό.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του ο 27χρονος άρχισε να αναπτύσσει παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το 2015 για ληστεία σε ιδιοκτήτες σπιτιού στον Γέρακα. Ωστόσο, είχε αθωωθεί στο δικαστήριο.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε πως η καραμπίνα που χρησιμοποίησε, για να σκοτώσει το αγγελούδι του και να βάλει τέλος στην ζωή του, είχε κλαπεί από σπίτι στην περιοχή του Γέρακα το 2018.

Στην ίδια περιοχή είχε γνωρίσει τη μετέπειτα αθίγγανη σύζυγό του, η οποία τότε ήταν ανήλικη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, αφού η κοπέλα ήταν έγκυος στο αγγελούδι που σκότωσε στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Πριν από περίπου έναν χρόνο το ζευγάρι μετακόμισε στο Χαλάνδρι. «Μαύρα σύννεφα» άρχιζαν να εμφανίζονται στη σχέση τους. Η μητέρα του παιδιού αποφάσισε να φύγει, αφήνοντας το παιδί της στον πατέρα του. Εκείνος συνέχισε να της δημιουργεί προβλήματα, καθώς πίστευε ότι έχει εξωσυζυγικές σχέσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε άλλος ένας, τηλεφωνικός αυτή τη φορά, καυγάς, πάλι λόγω των εμμονών του 27χρονου. Ακόμα και η αδερφή της 21χρονης τον πήρε τηλέφωνο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντας του πως η εν διαστάσει σύζυγος του είναι μαζί της, εκείνος όμως είχε καταληφθεί από αμόκ και δεν άκουγε τίποτα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής λοιπόν, πήρε την καραμπίνα που είχε παράνομα στο σπίτι του πυροβόλησε στο κεφάλι το παιδί του, μέσα στο δωμάτιό του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα του ήταν εκείνη που τους βρήκε νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος και κατέρρευσε. Ήδη παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους, όπως και η μητέρα του 27χρονου, που μόλις έμαθε το τραγικό νέο, κατέρρευσε και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Πηγή: star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε το τετράχρονο παιδί του και αυτοκτόνησε