Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ με Γεωργούλη… που συζητούσε και με τη ΝΔ

«Συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις. Και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαλαρός και χαμογελαστός ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τίποτα δεν είναι τόσο κακό ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο. Απόδειξη το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου. Μετά το φιάσκο με την υποψηφιότητα Λοΐζου, την γκάφα Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο και τα συντροφικά μαχαιρώματα, σειρά είχε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ έκανε και τη μεγάλη αποκάλυψη: Οτι συζητούσε παράλληλα και με τη Νέα Δημοκρατία για πιθανή υποψηψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, αλλά τελικά κατέληξε στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι συζητήσεις με την… Πειραιώς δεν έγιναν ποτέ επίσημη πρόταση!

«Συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις. Και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαλαρός και χαμογελαστός στον Κώστα Λασκαράτο και τη Μάριον Μιχελιδάκη του «Απευθείας». «Από τη στιγμή που στο παρελθόν είχα ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Λάρισα, υπήρχαν πάντα επαφές και συζητήσεις», είπε, θέλοντας να εξηγήσει τους ανοιχτούς διαύλους που είχε με τα δύο μεγάλα κόμματα. Ωστόσο, συνέχισε, δεν έγινε κάποια επίσημη πρόταση από τη Ν.Δ, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε και «κούμπωσε».

Πάντως ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» είπε πως στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκε το χώρο που του επιτρέπει να κάνει αυτά που έχει στο μυαλό του, όσον αφορά στον πολιτισμό. Εξήρε μάλιστα τη δουλειά που γίνεται στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ειδικά όσον αφορά στην εταιρία που διαχειρίζεται την επιστροφή φόρων από παραγωγές οπτικοακουστικού υλικού που γυρίζονται στην Ελλάδα.