Χρυσή Αυγή: Διήμερο συκοφάντησης και προπαγάνδας από την ΣΥΡΙΖ… ΕΡΤ

“Η κρατική τηλεόραση ή αλλιώς ΣΥΡΙΖ… ΕΡΤ έχει περάσει την προπαγάνδα κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα σε άλλο επίπεδο”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή.

“Μετά την φίμωση, την συκοφάντηση και τον παντελή αποκλεισμό κατά της Χρυσής Αυγής η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ εντείνει την μαύρη προπαγάνδα της με ένα διήμερο “αφιέρωμα” κατά των Ελλήνων Εθνικιστών”, σημειώνεται στην ανακοίνωση, “με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων από την έναρξη της Δίκης της Χρυσής Αυγής, αλλά και την επέτειο εγκαθίδρυσης του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967 η ΕΡΤ αλλάζει το πρόγραμμά της και με συνεχείς εκπομπές δίνει “αντιφασιστικό” αγώνα, λασπολογώντας την Χρυσή Αυγή.

Για δύο ημέρες από τα κρατικοδίαιτα πάνελ -που συντηρούνται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, καθώς ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως και δίχως να ερωτηθούμε πληρώνουμε τέλος για την ΕΡΤ- περνάνε όλοι οι επαγγελματίες “αντιφασίστες” που χύνουν χολή και αραδιάζουν ψέμματα για την δήθεν “εγκληματική” Χρυσή Αυγή”.

Τονίζεται επίσης, ότι “αν λειτουργούσαν νόμοι σε αυτήν την χώρα και αν το ΕΣΡ επιτελούσε τον ρόλο του περί ισονομίας και πολυφωνίας θα είχαν επιβληθεί άμεσα πρόστιμα στην ΕΡΤ για αυτό το ατόπημα ενόψει μάλιστα και προεκλογικής περιόδου.

Στην μπανανία του ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι… αναφαίρετο δικαίωμα κάθε επαγγελματία αντιφασίστα να υβρίζει και να λοιδορεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας δίχως μάλιστα να δίνεται η οποιαδήποτε δυνατότητα στην Χρυσή Αυγή να απαντήσει.

Την ηχηρή απάντηση θα τους την δώσει πολύ σύντομα ο Ελληνικός Λαός στις κάλπες και τότε θα τρέχουν να φτιάξουν νέα “αντιφασιστικά” αφιερώματα. Μόνο που θα ΄ναι μοιρολόγια”, καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στάση εργασίας στην ΕΡΤ για τη Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή: Εξώδικο στο ΕΣΡ κατά της ΕΡΤ για την μη μετάδοση της ομιλίας του Ν. Μιχαλολιάκου στην ΔΕΘ