Champions League: Δύο βήματα έμειναν από τον τελικό της Μαδρίτης

Απόψε στο Λονδίνο, εκεί όπου η Τότεναμ θα υποδεχθεί τον Άγιαξ, αμφότερες …εκπλήξεις των προημιτελικών του UCL και αύριο, την πρώτη του Μαίου στη Βαρκελώνη, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ, είναι προγραμματισμένες οι πρώτες ημιτελικές αναμετρήσεις στο Champions League.

Η Τότεναμ απέναντι στον Άγιαξ αναζητά την δυνατότητα δημιουργίας προϋποθέσεων για ένα ευρωπαϊκό τελικό, οι Ολλανδοί από την μεριά τους ελπίζουν, να ανακτήσουν το δοξασμένο παρελθόν του με τα τρομερά παιδιά του Τεν Χάγκ

Η Τότεναμ, που πρόσφατα μετακόμισε σε ένα νέο στάδιο-στολίδι αξίας 1,15 δισ ευρώ , σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, χρειάζεται να παρουσιάζεται σαν μεγάλος σύλλογος και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συλλέγοντας τρόπαια.

Χρήματα που δαπανήθηκαν στο γήπεδο, όχι για την ομάδα, αφού η Τόττεναμ δεν ενισχύθηκε ούτε αυτό το καλοκαίρι ούτε αυτό το χειμώνα.

Όμως οι «πετεινοί» πληρώνουν τώρα το τίμημα, αφού ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ, χωρίς τους τραυματίες Χάρι Κέιν, Μούσα Σισοκό, Σερζ Οριέ, Χάρι Γουίνκς, Έρικ Λαμέλα και τον τιμωρημένο Σον .

Η Τότεναμ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, χάρη στο μοναδικό τους γκολ το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ