Αρκαδία: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού ενός νεκρού ατόμου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο 1ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μεγαλόπολης – Καλαμάτας, στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία και το νεκρό άτομο βρέθηκε στη θέση του οδηγού, φέροντας καθολικά εγκαύματα.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται να φθάσει στο σημείο και ιατροδικαστής. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία για την επίλυση του μυστηρίου.

Σύμφωνα με το kafeneio-megalopolis.gr ο οδηγός ήταν Έλληνας ηλικίας περίπου 50-55 ετών.

Το Ι.Χ. υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 1ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Μεγαλόπολης – Καλαμάτας. Στην επιχείρηση της κατάσβεσης συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τραγικό δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Ακόμα από την αστυνομία δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα από τα δύο ενδεχόμενα. Γίνεται προσπάθεια να αναγνωριστεί η σορός ώστε να αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ της υπόθεσης.

Φωτογραφία αρχείου