Αυτοκτονία 14χρονης: Δίωξη για αποπλάνηση στον 42χρονο – Άφησε σημείωμα το κορίτσι

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» γύρω από την αυτοκτονία της 14χρονης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αυτοκτονία της 14χρονης φαίνεται να συνδέεται με έναν 42χρονο άνδρα.

O εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 42χρονου.

Ειδικότερα η δίωξη αφορά στα εξής αδικήματα:

Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)
πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)
Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 42χρονος φέρεται να είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του.

Ο πατριός της 14χρονης διαπίστωσε την Τετάρτη ότι η κόρη του διατηρούσε σχέση με τον 42χρονο.

Στη συνέχεια, μητέρα και πατριός απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου έκαναν επίσημη καταγγελία σε βάρος του 42χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο άνδρας συνελήφθη και, όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, διατηρούσε σχέση και με την 14χρονη αλλά και με μία ακόμη 17χρονη κοπέλα.

Όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν στα αρχεία τους το όνομα του 42χρονου διαπίστωσαν πως και κατά το παρελθόν τους είχε απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις και συγκεκριμένα για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το CNN Greece, στο κινητό τηλέφωνο του 42χρονου βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, στοιχεία που οδήγησαν τον άνδρα στο αυτόφωρο.

Άφησε σημείωμα – Τι έγραφε
Το νεαρό κορίτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μαζί του ένα γράμμα το οποίο απευθυνόταν στον 42χρονο και έγραφε τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους.

Σε αυτό εξηγούσε τους λόγους που της οδήγησαν στην τραγική αυτή απόφαση και αποκάλυπτε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Το χρονικό της τραγωδίας
Η κοπέλα έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού, λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) και παρασύρθηκε από συρμό.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Πηγή: newsbomb.gr