Η Δούρου αποδέχθηκε την πρόταση Πατούλη για τηλεοπτική αντιπαράθεση

Αποδεκτή έκανε η Ρένα Δούρου την πρόταση που κατέθεσε ο Γ. Πατούλης για διακαναλική συζήτηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», «για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών, η δημόσια αντιπαράθεση της Ρένας Δούρου με τον Γιώργο Πατούλη μπορεί να λάβει και τη μορφή θεματικών debates, είτε στην τηλεόραση είτε, αδιαμεσολάβητα, στο διαδίκτυο».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, πως, «με δεδομένο ότι το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών αποτελεί συστατικό στοιχείο για τη δημοκρατική λειτουργία της Πολιτείας», η παράταξη «Δύναμη Ζωής» διευρύνει την πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», Γ. Πατούλη, «προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν πλήρως για τα κρίσιμα ζητήματα (διαχείρισης απορριμμάτων, υποδομές, κοινωνική προστασία), καθώς και τις προτάσεις για το μέλλον της Αττικής».

Σημειώνεται ακόμα ότι η κ. Δούρου προτείνει «να απαντηθεί και κάθε ερώτηση των πολιτών σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις και τα κρίσιμα διακυβεύματα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής, όπως άλλωστε έπραξε, ήδη, απουσιάζοντος αρκετές φορές του κ. Πατούλη, όπως την τελευταία φορά, που υπαναχώρησε της πρόσκλησης που είχε αποδεχθεί αρχικά, επιλέγοντας την “ασφάλεια” των γραπτών ανακοινώσεων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ