Θήβα: Ψάχνουν πόρτα πόρτα για τον άνθρωπο που τραυμάτισε την 8χρονη

Οι αστυνομικοί που έχουν κατακλείσει την περιοχή, μπαίνουν στα σπίτια της περιοχής που υπάρχουν δηλωμένα όπλα και ζητούν να τα ελέγξουν.

Προσπαθούν να ανακαλύψουν αν κάποιο από αυτά, έχει πυροβολήσει πρόσφατα και άρα, μπαίνει αυτόματα ο ιδιοκτήτης του, στη λίστα των υπόπτων.

Νωρίτερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης τα οποία βοήθησαν πολύ τους αστυνομικούς στις έρευνες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της άτυχης 8χρονης, ήταν διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και προήλθε από περίστροφο 357 ή 38 special.

Το συγκεκριμένο όπλο, δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του πολύ μακριά. Με απλά λόγια, όποιος πυροβόλησε εκείνη την κακιά στιγμή, πυροβόλησε από απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι της 8χρονης.

Σημειώνεται ότι η μικρή παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής της, αφού της αφαιρέθηκε η σφαίρα από την κροταφική χώρα.

Οι γιατροί χθες Τρίτη, είπαν πως άρχισε να φαίνεται ένα σημάδι αισιοδοξίας για την Αλεξία, χωρίς όμως να ξεφεύγει ακόμα τον κίνδυνο. Το κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι και πρέπει να περάσουν κι άλλα 24ωρα για να μπορούν οι γιατροί να ανασάνουν με ανακούφιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από περίστροφο η σφαίρα που έστειλε στην εντατική την 8χρονη