Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών έξω από ομιλία του Μεϊμαράκη

Αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου, έξω από χώρο εκδήλωσης της ΝΔ, όπου κεντρικός ομιλήτής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν φυλλάδια και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στη συνέχεια, οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη και το αίτημά του για άδεια, σύμφωνα με το seleo.gr.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από τον χώρο στην οποία πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Βασικός ομιλητής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν ο Τάσος Σπηλιόπουλος στον χαιρετισμό του ανέφερε απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό «είμαστε υπερήφανοι για τη στάση σου στο Βουκουρέστι».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως και βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εισβολή αναρχικών σε ομιλία του Α. Σαμαρά και του Β. Κικίλια – Έσπασαν αυτοκίνητα