Ιερέας στην Φλώρινα μίλησε για την προδοσία των Πρεσπών εγκαινιάζοντας γραφείο υπ. περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

Τον… λάθος άνθρωπο κάλεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Μακεδονία, Θεόδωρος Καρυπίδης, για τα εγκαίνια του προεκλογικού του γραφείου στην Φλώρινα!

Τον παπά-Αναστάσιο από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης, ο οποίος αφού τέλεσε τον αγιασμό μίλησε στους συγκεντρωμένους χωρίς να μασάει τα λόγια του για την προδοσία των Πρεσπών.

«Με την ευκαιρία που η Εκκλησία βρίσκεται στην αναστάσιμη περίοδο και όπως μετά την προδοσία του Ιούδα ακολούθησε ο Γολγoθάς και ο Σταυρός αλλά μετά την σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση και ο Χριστός αναστήθηκε και μας έσωσε από την προδοσία έτσι εύχομαι η πατρίδα μας να αποτινάξει το ζυγό που βρίσκεται μετά την επαίσχυντη προδοσία των Πρεσπών, να αναστηθεί η Πατρίδα από το λήθαργο που βρίσκεται και να σωθούμε από την προδοσία» είπε ο πατέρας Αναστάσιος προκαλώντας την αντίδραση των παρισταμένων που τον αποδοκίμασαν.

«Χριστός Ανάσταση, Καλή Ανάσταση στην Ελλάδας μας, Καλή ανάσταση στη Μακεδονία» είπε ο ιερέας αφού τελείωσε το μυστήριο του Αγιασμού.

Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης, όπως αναφέρει το neaflorina.gr στην ομιλία του που ακολούθησε είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα επιτρέψει διχαστικούς λόγους σε αυτόν τον τόπο.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε μικρή αντίδραση κατά του πατέρα Αναστάσιου από παρευρισκομένους στο προεκλογικό γραφείο του κ. Καρυπίδη.

Δείτε βίντεο παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες (Βίντεο)

Οργή στις Σέρρες: Πολίτες έστησαν κρεμάλες και έβριζαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (Εικόνες και βίντεο)

Επεισόδια με 14 τραυματίες στο Πισοδέρι – Έπνιξαν το χωριό στα δακρυγόνα! (pics & video)