Καλλιθέα: Στην φυλακή ο 32χρονος που στραγγάλισε την σύζυγό του

Στην φυλακή ο Γεωργιανός που σκότωσε την γυναίκα του στην Καλλιθέα. Αρνείται τα πάντα σχετικά με το άγριο φονικό. “Μην τους πιστεύεις, ο μπαμπάς είναι αθώος” δήλωσε στον 11χρονο γιο του.

Στις φυλακές οδηγείται ο 32χρόνος Γεωργιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης -εν διαστάσει συζύγου του- στην Καλλιθέα.

Η 29χρόνη γυναίκα βρέθηκε, προ ημερών, άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμα της στην Καλλιθέα. Ο δράστης αρχικά την στραγγάλισε με μία ζώνη και στη συνέχεια με τα χέρια.

Αρνείται τα πάντα
Ο 32χρόνος, κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του. Ο 32χρόνος αρνείται κατηγορηματικά πω είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεία αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Πετράλωνα.

Όπως ανέφερε δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα καθώς η σύζυγος του του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους ενώ τόνισε ότι δεν είχε κλειδιά του διαμερίσματος καθώς είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλείας και είχε παραδώσει τα κλειδιά στην 29χρονη χωρίς να κρατήσει αντικλείδι. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα άφησε αιχμές για το ρόλο του συντρόφου της 29χρονης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όσο αφορά τις σχέσεις του με τη εν διαστάσει σύζυγο του επισήμανε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

«Είμαι αθώος» έλεγε στον 11χρονο γιο του
Έξω από τα δικαστήρια βρισκόταν και ο 11χρόνος γιος του. Ο κατηγορουμενος πατέρας αγκάλιασε το αγοράκι λέγοντας του να μην πιστεύει κανέναν και τίποτα από όσα ακούγονται, πως ο μπαμπάς του είναι αθώος και να κάνει υπομονή.

Από την πλευρά του συνηγόρου του 32χρόνου υποστηρίζεται ότι υπάρχουν πολλά κενά που περιπλέκουν την υπόθεση ενώ σύμφωνα με κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας την Κυριακή το πρωί άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν η 29χρονη, που απουσίαζε, επέστρεψε, ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.

Πηγή: newsit.gr