Ν. Μιχαλολιάκος: Από τα κότερα του Παπανδρέου στα κότερα του Τσίπρα

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στην συζήτηση για την πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στα τρία μέτωπα του “συνταγματικού τόξου” ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα που εξίσου βλάπτουν την Ελλάδα.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στις κατηγορίες που εκτόξευσαν μεταξύ τους Τσίπρας και Μητσοτάκης και στις οποίες κανείς δεν τόλμησε επί της ουσίας να απαντήσει.

Στην συνέχεια στηλίτευσε την Φώφη Γεννηματά που τολμά και μιλά για τα κόμματα που ταλαιπώρησαν τον Ελληνικό Λαό, ενώ είναι πρόεδρος του πιο διεφθαρμένου κόμματος που ακόμα χρωστάει 200 εκατ. ευρώ! Υπενθύμισε ακόμη πως κατά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ να προχωρήσουν σε μαζικές παραιτήσεις, ώστε να αποτραπεί η προδοσία, αλλά αυτοί ένοχα κώφευσαν.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως εξελίσσεται σε όλα σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ, καθώς πήγαμε από τα κότερα του Ανδρέα Παπανδρέου στα κότερα του Τσίπρα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην συνέχεια στην αμετάκλητη αθώωση του από τον Άρειο Πάγο για μια ομιλία που είχε κάνει στα γραφεία του κόμματος, καθώς και στην τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεση Λουκμάν, σύμφωνα με την οποία: “το δικαστήριο δεν συνδέει την επίμαχη πράξη με την Χρυσή Αυγή”. Δύο γεγονότα που αποσιωπήθηκαν από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των νταβατζήδων.

Ακολούθως απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι: “ο μεγαλύτερος χορηγός της Ακροδεξιάς είναι ο κ. Τσίπρας…”. Χορηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις εθνομηδενιστικές πολιτικές του και τις νεοφιλελεύθερες μεταγραφές στην ΝΔ, όπως του Καιρίδη και του Ψαριανού. Δήλωσε ακόμη πως δεν θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περιμένει επαναπατρισμό ψηφοφόρων. Οι Χρυσαυγίτες δεν γυρίζουν στην Νέα Δημοκρατία, καθώς τους χωρίζουν κάγκελα και χειροπέδες!

Αποκάλυψε ακόμη ένα ψέμα του Μητσοτάκη ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να περάσει τον εκλογικό νόμο με την Χρυσή Αυγή. Του θύμισε πως τον Ιούλιο του 2016 η Χρυσή Αυγή είχε αποχωρήσει από την ψηφοφορία και ο ίδιος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει: “Η Χρυσή Αυγή δεν γίνεται ουρά κανενός. Ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να επιλέξουμε τίποτα, γιατί ακολουθείτε την ίδια πολιτική των εθνοκτόνων μνημονίων”.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα είναι το τρίτο κόμμα στις προσεχείς ευρωεκλογές παρά την συστημική ώθηση και το σπρώξιμο στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές μάχονται για την Ελλάδα και όχι για τις τράπεζες και τους τοκογλύφους!