Ο Ρόμπερτ Πάτινσον μπορεί να είναι ο νέος Μπάτμαν

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, γνωστός από την κινηματογραφική σειρά Twilight ενδέχεται να είναι ο νέος Άνθρωπος-Νυχτερίδα η αλλιώς Μπάτμαν (Batman). Ανάμεικτες είναι οι αντιδράσεις των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς στην είδηση.

Σύμφωνα με το Variety, πηγές ανέφεραν ότι ο Βρετανός ηθοποιός είναι κοντά σε συμφωνία με τη Warner Bros για να διαδεχθεί στον ρόλο του μασκοφόρο εκδικητή τον Μπεν Άφλεκ στην επόμενη ταινία της σειράς.

Ο Μπεν Άφλεκ αποχώρησε από το πρότζεκτ τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται σύντομα, καθώς ο Πάτινσον φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή των παραγωγών.

Τον Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί ότι ο Άφλεκ δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Μπάτμαν επειδή οι νέες ταινίες θα εστιάζουν σε έναν νεότερο «Μπρους Γουέιν», τον πολυεκατομμυριούχο που έγινε ο υπερήρωας Μπάτμαν.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς στο Twitter, με πολλούς ακόμα να θυμούνται την «εκρηκτική χημεία» μεταξύ του Μπάτμαν όπως τον υποδύθηκε ο Κρίστιαν Μπέιλ και του Joker (Χιθ Λέτζερ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ