Μαφιόζικη εκτέλεση στην Γλυφάδα: Με οκτώ σφαίρες «γάζωσαν» πρώην πρωταθλητή παλαιστή

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οφείλεται η ανθρωποκτονία 41χρονου ομογενή από την Αρμενία, που διαπράχθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Καραϊσκάκη, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία εκτιμά ότι ήταν δύο οι δράστες που πυροβόλησαν το θύμα με πυροβόλα όπλα την ώρα που είχε σταθμεύσει και έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Το 41χρονο θύμα, πατέρας δύο παιδιών, σχετιζόταν με τον χώρο της Ελληνορωμαϊκής Πάλης. Μάλιστα, ήταν εγγραμμένος στον Παλαιστικό Όμιλο Πρωταθλητών (ΠΟΠ) Χαλκίδας, καθώς το 2001 είχε κατακτήσει τη 2η θέση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, το 2002 την 3η θέση και το 2003 είχε βγει 8ος.

Πληροφορίες που μεταδίδει το newpost.gr, αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις, ενώ εντύπωση προκαλούσε ο πολυτελής του βίος.

Μάλιστα, ο 41χρονος παρουσιαζόταν ως υπερτυχερός του Τζόκερ, ενδεχόμενως για να μπορεί να δικαιολογεί τον πολυτελή του βίο.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τους γείτονες του 41χρονου.

Στη συνέχεια, οι γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να αντικρίζουν τον 41χρονο νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, μπροστά από το αυτοκίνητό του.

Την προανάκριση για την ανθρωποκτονία του 41χρονου, ο οποίος είχε ασχοληθεί με την πάλη, διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.