Ο Κιάνου Ριβς θα είναι ο νέος υπερήρωας της Μάρβελ;

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο Reevesance, με το 2019 να αποδεικνύεται ως η χρονιά του Κιάνου Ριβς. Ο ίδιος έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, όπως το «John Wick 3», «Always Be My Maybe» και το «Toy Story 4», ενώ ετοιμαζόμαστε να τον δούμε και στην ψηφιακή μορφή του στο video game «Cyberpunk 2020», όπου η ανακοίνωσή του έκανε τους οπαδούς του να παραληρούν. Μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ξεκινήσει μια ψηφοφορία για να κάνουν τον Ριβς Πρόσωπο της Χρονιάς του περιοδικού Time, κοντεύοντας ήδη της 50.000 υπογραφές.

Από ότι φαίνεται όμως η τρελή πορεία που έχει πάρει η καριέρα του δεν φαίνεται να σταματά σύντομα, και ίσως τον δούμε κάποια στιγμή να πρωταγωνιστεί και σε κάποια ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Μάρβελ (MCU). Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως δήλωσε ο Κέβιν Φάιγκι, πρόεδρος της Marvel Studios, σε μια συνέντευξή στο Comicbook.com λέγοντας πως «μιλάμε μαζί του σχεδόν σε κάθε ταινία που κάνουμε. Δεν γνωρίζω το πότε και αν θα γίνει μέλος του MCU, αλλά θέλουμε πολύ να μπορέσουμε να βρούμε τον σωστό τρόπο για να το κάνουμε.»

Το site αναφέρει επίσης πως το ίδιο είχε δηλώσει και ο Φάιγκι για τον Τζέικ Τζίλενχαλ, τον οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει εδώ και καιρό για να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία του MCU, και τελικά θα τον δούμε στο «Spider-Man: Μακριά Aπό τον Τόπο του».

Φήμες πάντως θέλουν τον Ριβς να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Αντζελίνα Τζολί και Ρίτσαρντ Μάντεν στους «The Eternals».

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμη για να μάθουμε περισσότερα.

Πηγή: flix.gr