Ο Κ. Καραμανλής «σπάει» τη σιωπή του μετά από 10 ολόκληρα χρόνια για τις εκλογές

Τέλος σε μία δεκαετία σιωπής αναμένεται να δώσει ο Κώστας Καραμανλής αύριο Τετάρτη καθώς ενεργοποιείται δυναμικά, για τις βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Καραμανλής, όπως μεταδίδει το newsit.gr, θα υποδείξει πόσο σημαντική είναι η ενότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στις Εκλογές 2019 και η ανάγκη για αυτοδυναμία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αναφερθεί και στο Μακεδονικό, χωρίς, ωστόσο, να ανεβάσει τους τόνους, στο πλαίσιο της μικρής περιοδείας του πρώην πρωθυπουργού στη Βόρειο Ελλάδα, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση Καραμανλή φυσικά και δεν είναι τυχαία, καθώς ο ίδιος προσφέρθηκε να βοηθήσει και να βάλει «πλάτη» στις εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθύνει την Τετάρτη (26.6.2019) ολιγόλεπτο χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 19:30 το απόγευμα.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha:

Σε όλες τις προεκλογικές περιόδους μετά το 2009 εν όψει εθνικής κάλπης, ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα στήριξης και έστελνε μήνυμα ενότητας – είτε με γραπτή δήλωση, είτε μαγνητοσκοπημένα σε τηλεοπτικά κανάλια.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Κώστας Καραμανλής συμμετέχει πιο ενεργά στη μάχη των εκλογών, αποφασίζοντας να ανέβει στο βήμα και να μιλήσει στα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, σε μία δυναμική επιστροφή στο πολιτικό προσκήνιο.