Ρ. Σβίγκου: Ηρθε ο καιρός να σχεδιάσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής

“Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα κρίνουν το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας, για τα επόμενα χρόνια. Θα κρίνουν αν θα προχωρήσουμε μπροστά, με δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, με περαιτέρω μείωση της ανεργίας, με αξιοπρεπείς μισθούς, με καλύτερη και δημόσια Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια”, τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, με άρθρο της, με τίτλο “ήρθε ο καιρός να σχεδιάσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής”, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα ” Kontra News”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του, είναι εγγύηση για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν”, δηλώνει και σημειώνει πως “στην άλλη όχθη βρίσκεται η δεξιότερη Νέα Δημοκρατία των τελευταίων χρόνων. Με σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, με ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία, την Παιδεία, την Ασφάλιση, με απολύσεις, με επταήμερη εργασία, με κατάργηση όλων όσα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με μεγάλο αγώνα, κατάφερε να επιστρέψει στους πολίτες, από τα πάρα πολλά που στερήθηκαν, από τότε που άρχισε η κρίση”.

Για τη Ν.Δ υπογραμμίζει πως “όσο κι αν η ίδια και ο κ. Μητσοτάκης προσπαθούν να υποκριθούν τους μετριοπαθείς, τους ήπιους και τους φιλολαϊκούς, το κυβερνητικό της παρελθόν, το ήδη κατατεθειμένο της πρόγραμμα, που τώρα πασχίζει να το κρύψει, αλλά και καθημερινές δηλώσεις στελεχών της, περιγράφουν ένα μέλλον ζοφερό για κάθε μικρομεσαίο, κάθε προοδευτικό, δημοκρατικό πολίτη”.

Σχετικά με το έργο της κυβέρνησης η κ. Σβίγκου επισημαίνει: “Δεν κάναμε όσα θα θέλαμε να κάνουμε, όσα, ίσως, περίμενε η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία να κάνουμε. Ιδίως τα μεσαία στρώματα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, αισθάνθηκαν, δικαίως πολλές φορές, παραγκωνισμένοι. Τώρα, ήρθε η στιγμή να δρέψουν κι αυτοί τους καρπούς των θυσιών και των προσπαθειών τους”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ