Χριστοδουλοπούλου μετά το σάλο: Ζητώ συγγνώμη, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη από την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους της που τους στεναχώρησε όπως είπε σχετικά με τις χθεσινές της αναφορές για τη μετάταξη της κόρης της αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή έγινε.

Την απόφασή της να μην συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά το σάλο για τη μετάταξη της κόρης της από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή οποία όπως ανέφερε χθες, έγινε επειδή αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους της που τους στεναχώρησε όπως είπε σχετικά με τις χθεσινές της αναφορές για τη μετάταξη της κόρης της αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή έγινε, όπως μεταδίδει το in.gr.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιον τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην είμαι υποψήφια στις εκλογές» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η κ. Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha προκάλεσε την κοινή γνώμη καθώς παραδέχθηκε κυνικά ότι για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις».

Καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι: «Δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…».

«Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε «έλα έδω»» συνέχισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Alpha να εξηγήσει αν υπάρχει ηθικό ζήτημα από την πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές.