Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου – Κούγια στον “αέρα” για εκλογές και Αθίγγανους

Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση του δημοσιογράφου και του ποινικολόγου, μετά τις αναφορές του Αλέξη Κούγια για την Αριστερά και τους αθίγγανους.

Άγρια κόντρα είχαν στον “αέρα”, κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ1, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αλέξης Κούγιας, όπως μεταδίδει το enikos.gr.

“Θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για την σύνθεση των ανθρώπων που ψήφισαν. Δηλαδή αν τελικά είναι οι Ρομά, αν τελικά είναι αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, αν είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, αν είναι τελικά οι λαθρομετανάστες που πήρανε διαβατήρια”, τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος, υποστηρίζοντας ότι οι “συγκεκριμένες ομάδες είναι μειωμένης ανεξαρτησίας όσον αφορά στην ψήφο”.

Οι αναφορές του κ. Κούγια προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου που σημείωσε πως “αυτό που λέει δεν ακούγεται πολύ δημοκρατικό”.

“Αν η αισθητική της Αριστεράς είναι οι ρομά, οι ιδιαιτερότητες, οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών… Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να έχεις σαν ψηφοφόρο σου τον ανεξάρτητο που ο άνθρωπος που δεν περιμένει το επίδομα. Εσείς θα χαιρόσασταν να σας ψηφίζουν αυτοί; Εγώ θα χαιρόμουν να με ψηφίζουν οι άλλοι” συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

“Εμένα η άποψή μου είναι ότι είναι σοκαριστική η άποψή σας. Δεν μπορεί να λέτε ότι έχει άλλο βάρος η ψήφος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που ψηφίζει. Είναι ό, τι πιο φασιστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Ακούτε κύριε Κούγια; Είναι απολύτως φασιστική άποψη” είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 με τον έντονο διάλογο: