Γ. Παπανδρέου: Θα αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες

«Τώρα έχουμε μόνο μια επιλογή. Να αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες και τη χώρα». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και νεοεκλεγείς βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Δώσαμε έναν τίμιο και αληθινό αγώνα, για τους Αχαιούς και την Αχαΐα, για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Όλοι μαζί, οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα, δώσαμε έναν αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες και παραλογισμούς.

Τα καταφέραμε. Κρατήσαμε όρθια την προοδευτική παράταξη. Τώρα, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες και τη χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου, γιατί έδωσαν με αξιοπρέπεια έναν διαφορετικό αγώνα από όλους τους άλλους. Χέρι – χέρι, όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε για να ξαναδώσουμε στους Έλληνες ελπίδα και προοπτική. Προσωπικά, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ταγμένος στην υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, της προόδου απέναντι στη συντήρηση. Αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε όλους τους Αχαιούς. Και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν όρθιοι, που δεν ξεγελάστηκαν από τις σειρήνες του συντηρητισμού, του λαϊκισμού ή της εξουσίας. Ξεκινάμε τον αγώνα για ξανακάνουμε μεγάλη την παράταξή μας. Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα. Για την πραγματική αλλαγή».

Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΝΔ, είπε:

«Γνωρίζετε τη θέση μου. Θα είμαστε χρήσιμη, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Δεν τίθεται έτσι κι αλλιώς θέμα πολιτικής σταθερότητας. Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης και τη δυνατότητά της να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ