Δημόσια καταγγελία του Γιάννη Βαρδή μέσω Facebook – Τι συνέβη;

Μια ανάρτηση ξέσπασμα έκανε ο Γιάννης Βαρδής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή μια ομάδα που υπάρχει στο εν λόγω μέσο με το όνομα του πατέρα του.

Όπως αποκάλυψε με τα όσα έγραψε, η ομάδα που είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή, συγκεκριμένα, ο διαχειριστής της, έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ.

Φανερά ενοχλημένος θέλησε να γράψει γι’ αυτό και να προειδοποιήσει πως αν δεν κλείσει η ομάδα θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Αυτή η σελίδα που έχει το όνομα του πατέρα μου και αυτοαποκαλείται fan page του πατέρα μου, πριν λίγη ώρα έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ. Το θεωρώ κάτι απαράδεκτο και θα σας παρακαλέσω όλους να κάνετε αναφορά να κλείσει η σελίδα. Για τη τιμή και την υπόληψη του. Το επόμενο βήμα είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μάθω ποιος είναι από πίσω. Ευχαριστώ»!

Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα στην ομάδα, στο οποίο έγραψε: «Είναι δυνατόν να διαχειρίζεσαι τη σελίδα με το όνομα του πατέρα μου και να κάνεις αίτημα σε κλειστή ομάδα στο fb για σχέσεις και φλερτ»;

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: faysbook.gr