Ισχυρή εντολή και μαζική συμμετοχή στις κάλπες ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ισχυρή εντολή» για μια ισχυρή, σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, για την «πολιτική αλλαγή, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος», ζήτησε, απευθυνόμενος σε πολίτες, στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε, παράλληλα, ότι σε αυτή τη συγκυρία «δεν υπάρχει περιθώριο» για ψήφο σε κόμματα, που «δεν θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα την επόμενη μέρα», όπως, επίσης και για «ψήφο οργής» και κάλεσε τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν μαζικά στις κάλπες, προσθέτοντας: «Δε δικαιολογείται καμία αποχή, ούτε δικαιολογείται προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος».

«Το τελευταίο που θα ακούσετε από μένα θα είναι ψεύτικες υποσχέσεις και ανέξοδες δεσμεύσεις για πράγματα, τα οποία δε θα γίνουν την επόμενη μέρα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Αυτά τα οποία σας λέμε θα γίνουν πράξεις την επόμενη μέρα. Η μείωση των φόρων θα γίνει πράξη. Οι επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας θα γίνουν πράξη».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι σε συζητήσεις, ιδιαίτερα με τους νέους, αυτό που ζητούν, είναι να δημιουργηθούν νέες δουλειές και του απευθύνουν συχνά τη φράση : «Κυριάκο, φτιάξε κράτος».

«Φτιάξε κράτος, γιατί σήμερα, όλοι γνωρίζουν, ότι το κράτος είναι ο μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας. Όχι κατ’ ανάγκη γιατί δεν έχουμε άξιους και ικανούς δημόσιους υπαλλήλους, το αντίθετο θα έλεγα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Έχουμε εξαιρετικούς δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι όμως είναι παγιδευμένοι στα γρανάζια μιας τραγικής γραφειοκρατίας και δυστυχώς ταλαιπωρούνται πολίτες και επιχειρήσεις, εκεί που μπορούμε την επόμενη μέρα να κάνουμε τα πράγματα πολύ πιο απλά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε, ότι με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και «με απλές ψηφιακές εφαρμογές από το κινητό τηλέφωνο» θα μπορούν να λυθούν πολλά από τα ζητήματα, χωρίς επισκέψεις σε κρατικές υπηρεσίες και χωρίς ταλαιπωρία.

«Αυτά, λοιπόν, τα απλά πράγματα μπορούμε να τα κάνουμε πράξη την επόμενη μέρα. Με μια αποφασισμένη και αποτελεσματική κυβέρνηση, η οποία θα έρθει με θάρρος, με ταχύτητα και με σχέδιο να αλλάξει τον τόπο και να τον βάλει σε μια διαφορετική ρότα. Επαναλαμβάνω όμως ότι για να γίνουν αυτά χρειαζόμαστε και χρειάζομαι προσωπικά, μια ισχυρή εντολή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ