Σκιάθος: Τραγική ειρωνεία για τον άτυχο ψαροντουφεκά – «Έφυγε» όπως ο αγαπημένος του ανιψιός

Τραγική κατάληξη για ψαροντουφεκά είχε το ψάρεμα στη Σκιάθο, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από ταχύπλοο σκάφος, στην περιοχή Τσουγκριά.

Ο άτυχος υποβρύχιος αλιέας περισυνελέγη από τον χειριστή του σκάφους, το οποίο, συνοδεία πλωτού σκάφους του λιμενικού, οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του magnesianews.gr, πρόκειται για 65χρονο Βολιώτη Γ.Αμβράζη, ο οποίος είχε βουτήξει μόνος για ψαροντούφεκο, φέροντας και τον ειδικό εξοπλισμό και στολή. Το ταχύπλοο σκάφος που τον παρέσυρε, τον χτύπησε με την προπέλα στο κεφάλι, ενώ ο χειριστής ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες. Πλέον, αναμένονται οι σχετικές λεπτομέρειες και προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα του Λιμεναρχείου.

Ο εκλιπών ήταν πασίγνωστος στον Βόλο και διατηρούσε επί δεκαετίες φροντιστήριο μαθηματικών στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου είχαν περάσει εκατοντάδες Βολιώτες μαθητές. Είχε δύο παιδιά, τον Γρηγόρη που διατηρεί γυμναστήριο στον Άγιο Νικόλαο και την Ελπινίκη που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

«Έφυγε» όπως και ο ανιψιός του

Τραγική είναι η ειρωνεία ότι ο άτυχος 65χρονος, «έφυγε» με τον ίδιο τρόπο όπως και ο αγαπημένος του ανιψιός Ζήσης. Ο Ζήσης Αμβράζης είχε πνιγεί τον Αύγουστο του 2012 στη θαλάσσια περιοχή Καμάρι του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπου είχε πάει για να απολαύσει το αγαπημένο του χόμπι, το ψαροντούφεκο. Ήταν μόλις 31 ετών και καταγόταν από τα Μελισσάτικα, αλλά διέμενε μόνιμα στη Γερμανία όπου εργαζόταν ως γιατρός με ειδικότητα γυναικολόγου.