Έλενα Ράπτη: Δείτε τη να ποζάρει με το νυφικό της (Εικόνες)

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον αγαπημένο της Κίμωνα Μπάλλα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στη Θεσσαλονίκη.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η βουλευτής λίγες ημέρες μετά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη για εκείνη ημέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️ @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti🙏🏼 (@rapti_elena_official) στις

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε καλά το νυφικό της καθώς είναι τραβηγμένη από πίσω και μπορούσαμε να δούμε μόνο το πέπλο της. Το νυφικό της φόρεμα όμως δημοσίευσε η Σήλια Κριθαριώτη κατά τη διάρκεια των προβών, η οποία και σχεδίασε το φόρεμα.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

There is nothing more charming than a beautiful woman with an immensely challenging mission!Also I discovered that attractiveness and intelligence can be perfectly linked.Beloved politician @rapti_elena_official during fittings. #celiakritharioti #couture #weddingdress #fittings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις

Με πληροφορίες από peoplegreece.com