Με… περίπατο η Σάκκαρη στον 2ο γύρο του US Open

Σε μόλις 56 λεπτά εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του US Open η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στο αμερικανικό Grand Slam, καθώς επικράτησε εύκολα 2-0 σετ της Ιταλίδας, Καμίλα Τζιόρτζι, χάνοντας μόνο ένα game (6-1, 6-0)!

H Σάκκαρη, πού βρίσκεται στο Νο.29 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση, αφού δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της να αμφισβητήσει την κυριαρχία της. Έσβησε και τα τέσσερα break point που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 55 κερδισμένους πόντους έναντι μόλις 27 της αντιπάλου της, Νο.48 στην παγκόσμια κατάταξη.

Πλέον, στον 2ο γύρο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κινέζας Σουάι Πενγκ, Νο.167 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία προέρχεται από τα προκριματικά της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη -για πρώτη φορά στην καριέρα της- έχει κερδίσει όλες τις πρεμιέρες της στα τέσσερα Grand Slam της χρονιάς. Στο Australian Open και στο Wimbledon έφτασε ως τον 3ο γύρο, ενώ στο Roland Garros ως τον 2ο γύρο.

Πηγή: sport24.gr