Ο “εφιάλτης” της Λαμίας ξαναχτύπησε τον Παναθηναϊκό

Χάρη στη χρήση του VAR ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση και το τελικό 1-1 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς – έπειτα από παρέμβαση του Γιώργου Κομίνη που ήταν στην αίθουσα του VAR – υπέδειξε εν τέλει την εσχάτη των ποινών στο χέρι του Βασίλη Πλιάτσικα, με τον Φεντερίκο Μακέντα να “σβήνει” το γκολ που είχε σημειώσει νωρίτερα ο Λαζάρ Ρόμανιτς. Στα 21 του, ο Σέρβος σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Super League!

Οι “πράσινοι” σε καμία περίπτωση δεν εμφάνισαν την εικόνα των φιλικών, ωστόσο κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι για 11η συνεχόμενη σεζόν σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Δεν κατάφεραν, όμως, σε πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι τους στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας – για πρωτάθλημα και κύπελλο – να φύγουν με το χαμόγελο της νίκης (δυο ισοπαλίες, τρεις ήττες).

Από την άλλη, η ομάδα του Αντωνίου ήταν αυτή που “έκλεψε” τις εντυπώσεις καθώς ήταν άκρως ανταγωνιστική παρά τις πολλές αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας, έπειτα από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της. Ίσως επειδή κατάφεραν οι γηπεδούχοι να προσαρμοστούν καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα και του γηπέδου, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης.

Οι διαιτητές που ήταν, πάντως, υπεύθυνοι για το VAR, προσαρμόστηκαν με… σουβλάκια, όπως τους “έπιασε” και η τηλεοπτική κάμερα!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ