Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει την πρόκριση από νωρίς

Με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (20:45) στην Κωνσταντινούπολη από την Μπασακσεχίρ.

Η τουρκική ομάδα εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League, χάνοντας τον τίτλο στις τελευταίες αγωνιστικές από την Γαλατασαράϊ. Μεγάλο αστέρι των Τούρκων είναι ο Ρομπίνιο, που δεν θυμίζει σε καμμία περίπτωση το… πάλαι ποτέ σπουδαίο ταλέντο του διεθνούς ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός δείχνει αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, καθώς τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά στην επιθετική λειτουργία, όσο και ο Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, έχουν ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα, όπως φάνηκε και στις δύο αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θέσει ως βασικά ζητούμενα, αφ’ ενός την επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ και αφ’ ετέρου την διατήρηση του «μηδέν παθητικού», έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν το πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «εκλεκτοί» του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ